Tuesday, August 4, 2015

Aidilfitri 2015;Assalamualaikum..
Buat semua muslim dan muslimah..
masih tidak terlambat lagi untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015.. setelah sebulan berpuasa, akhirnya tiba masa kita menyambut Aidilfitri selama sebulan.. *walau hakikatnya puasa banyak missed sebab alahan teruk kehamilan. sobs..sob..sob..


Maka di kesempatan ini, kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua kawan-kawan yang mengenali dan seluruh umat islam di dunia. 

Segala kesilapan dan kesalahan adalah amat tidak disengajakan. Yang baik semuanya daripada Allah, yang kurang semua adalah daripada diri sendiri. Maka dengan itu, kami memohon maaf atas segala keterlanjuran kata, perbuatan atau kesilapan yang tidak disengajakan. Semoga Aidilfitri kali ini akan menjadi Aidilfitri yang terindah buat kita semua. aamin.

Tahun ini adalah raya pertama sebagai isteri kepada my husband, kekasihku Noorlizam. InsyaAllah raya tahun depan bukan beraya berdua lagi, sebab kini sedang menanti kelahiran cahaya mata tanda cinta antara kami berdua. semoga segalanya dipermudahkan dan baik-baik sahaja. Aamin. 

*walaupun alahan teruk, alhamdulillah segalanya akan ditempuhi dengan hati tabah. insyaAllah.

1 comment:

Nurzakiah Hanum said...

sweet
selamat hari raya